Форум Нежухова

Теми для публікацій та розмов


НЕЖУХОВУ- 580 років.
15 листопада 2011 Марія Федоришин

Вже рік в оновленій школі.
14 листопада 2011 Марія Федоришин

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Федоришин Марія, користувач 1ua
Марія Федоришин
Тема: НЕЖУХОВУ- 580 років.
«Одна родина за столом» – Нежухів святкував 580 років Надрукуватиhttp://fortuna-gazet...>Надіслати ел. поштоюhttp://fortuna-gazet...>

Imagehttp://fortuna-gazet... width='300' height='199'> 28 серпня в с. Нежухів святкували 580-річчя з дня заснування села. Програма святкування була насиченою. Стартувала вона Козацькими забавами та футболом на місцевому стадіоні.

Урочисту частину розпочав колектив Західного територіального центру військово-музичного мистецтва м. Львова, під акомпанемент якого багаточисельна громада виконала гімн України.

Відтак, сільський голова Михайло Яхван зазначив, що це вперше в Нежухові проводиться свято села, яке громада хоче зробити традиційним.

Сільський війт побажав односельчанам всього найкращого і висловив сподівання, що спільними зусиллями село Нежухів і надалі процвітатиме, а мешканці ставатимуть все заможнішими. Від громади села було покладено квіти до пам’ятного знаку воїнам УПА.

Imagehttp://fortuna-gazet... width='300' height='199'>Концертну програму розпочав колектив Західного територіального центру військово-музичного мистецтва м. Львова. У їхньому виконанні прозвучали різножанрові композиції, хореографічна група показала запальні танці, солісти виконали низку українських народних пісень.

Продовжили свято самодіяльні артисти з сіл Нежухів, Завадів, Грабівці та школи мистецтв с. Лисятичі. Ще одним запрошеним колективом був оркестр української музики «Барви Карпат» з м. Дрогобича. Під музику цього колективу важко було всидіти на місці, тож глядачі підспівували та пританцьовували, хто як міг. А заключним акордом став феєрверк.

Свято вдалося на славу. Нежухівці з нетерпінням тепер чекатимуть наступного року, щоб знову відзначити День села.

Наталія Карпенкова. Фото автора

15 листопада 2011


1


  Закрити  
  Закрити